Tuesday, October 28, 2008 | By: Dleina

Teka-teki yang kena bagi penampar....



1) Lubang ape yang rasanye hangat, nikmat dan nyaman?
Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pastu lu tido balik....


2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
Answer: MINYAKsikan pertandin gan bolasepak Liga-M opp!!! salah EPL laaa


3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
Answer: Kuih salah bikin.


4) Binatang ape yang power dlm bab berKarate?
Answer: Kuda belang....cube kira brape black belt dia ade.


5) Siape yang menemukan dompet kulit?
Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye.


7) Pintu ape yang walaupun den gan 10 org pun tak leh nak tolak?
Answer: Pintu yang ade tulis 'TARIK'


8) Saya ade 3 kepala,4 tan gan dan 5 kaki...siapakah saya?
Answer: Pembohong...


9) Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?
Answer: Usus


10) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
Answer: Kutu rambut


11) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
Answer: Neneknye si katak


12) Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?
Answer: Sbb lelaki ni kan 'buaya'


13) Ape beza sekretari baik n gan sekretari kurang baik?
Answer:Sekretari baik..................'Selamat pagi Boss'
Sekretari kurang baik...........'Dah pagi ni Boss'

14) Ape persamaan Michael Jordan n gan Michael Jackson?
Answer: Dua-dua tak kenal korang...heheheh


15) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
Answer: Tukang gali kubur


16) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?
Answer: Tahi hidung


17) Ape persamaan kain jemuran n gan telefon?
Answer: Dua-dua kalau dah 'kringgg' bole diangkat...


18) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa ...gile
ape...


19) Gajah terbang den gan ape?
Answer: Den gan susah payah......


Hahahahahahahahhhahahahh !!!!!!!

0 comments:

Post a Comment

Just 4 u

All info 4 my visitors:

There was an error in this gadget